Matkat

Mitä saadaan, kun bussilastillinen hyvän musiikin ja meiningin fiilistelijöitä matkaa festivaalireissulle ulkomaille tai ahtautuu bändin kanssa samaan bussiin ja käy ottamassa haltuun keikkamestat ja kuppilat esimerkiksi Baltiassa?

Ainakin sanomista. Kerrottavaa jälkipolville. Naurusta kipeät posket ja vatsalihakset. Huonoja ja vielä huonompia läppiä. Hikisiä keikkoja. Kulttuurivaihtoa. Virvokkeita. Pahoinvointia. Uusia ystäviä. Jotain ainutkertaista ja ikimuistoista. Elämisen arvoisia hetkiä elämään. KOKEMUKSIA.

Siitä tässä on kysymys. Wannabe Tours – seuramatkat helvetistä on matkatoimisto, joka tarjoaa erilaisia valmismatkapaketteja. Näillä elämysmatkoilla ei kierretä nähtävyyksiä eikä kohdata eksoottisia eläimiä, vaan näiden matkojen tarkoitus on kaikessa yksinkertaisuudessaan pitää hauskaa. Wannabe Toursin matkapaketit pitävät sisällään laiva- ja bussimatkat, majoitukset, sekä viihteen (keikka- tai festariliput) – eli kaiken tarvittavan. Ja vieläpä kohtuuhintaan.

Tsekkaa alta tulevat reissut infoineen ja lähde Wannabe Toursin mukana elämäsi hauskimmalle pakettimatkalle!

Mitä?

Mitä saadaan, kun bussilastillinen hyvän musiikin ja meiningin fiilistelijöitä matkaa festivaalireissulle ulkomaille tai ahtautuu bändin kanssa samaan bussiin ja käy ottamassa haltuun keikkamestat ja kuppilat esimerkiksi Baltiassa? Lue lisää!

 

© 2018 Wannabe Tours. Matkaehdot.