Matkaehdot Baltia

 

Asiakkaan ikä

Asiakkaan tulee olla täyttänyt 18 vuotta matkan alkamishetkellä.

Matkan varaaminen, maksaminen ja tilauksen sitovuus

Matkat varataan ja maksetaan Liveton varausjärjestelmän kautta. Varaus on mahdollista maksaa joko varauksen yhteydessä verkkomaksuna verkkopankeista tai korttimaksuna tai erillisellä laskulla. Varauksen hintaan lisätään Liveton palvelumaksu. Luottokorttiostoksissa sekä laskutuksessa Liveton määrittelemät maksutapalisät.

Tilaus on asiakkaalle sitova, kun varausmaksu on suoritettu. Suorittamalla maksun asiakas hyväksyy samalla kaikki ne määräykset ja matkaehdot, jotka Wannabe Tours on matkaa varten säätänyt.

Wannabe Toursille tilaus on sitova viikon kuluttua siitä, kun varausmaksu on saapunut, ellei Wannabe Tours tämän ajan kuluessa ole ilmoittanut, ettei halua sitoutua tilaukseen.

Tapahtumien ja kulttuurimatkojen yleisen erityisluonteen johdosta ennakkoon markkinoidun matkaohjelman ja matka-aikataulun sekä toteutuvan matkaohjelman ja matka-aikataulun tiedot voivat olla osittain eriäviä. Maksamalla varausmaksun matkustaja samalla hyväksyy yllämainitut mahdolliset muutokset.

Peruutukset

Tapahtumamatkojen (esimerkiksi festivaalimatkat ja artistimatkat) erityisluonteen johdosta (Yleiset valmismatkaehdot 1.3.) sovelletaan näihin matkoihin Yleisten valmismatkaehtojen kohdista 4. ja 5.1. sekä 8. poikkeavia peruutus- ja muutosehtoja peruutuksen tai muutoksen syystä riippumatta.

Asiakkaan peruuttaessa matkan Wannabe Tours veloittaa asiakkaalta todelliset palveluntuottajien (esim. lentoyhtiön, hotellin) veloittamat kulut täysimääräisinä, tapahtumajärjestäjän lippujen, majoitus- ja camping-palvelujen kulut täysimääräisinä sekä toimistokulut. Peruutuksissa veloitettavat toimistokulut ovat 30 eur / henkilö.

Peruutusehdot muutoin Yleisten valmismatkaehtojen mukaisesti.

Peruutukset ja muutokset mahdollisia sähköpostitse arkipäivisin klo 9-17. Peruutus tai muutos astuu voimaan ensimmäisenä arkipäivänä (klo 9-17) siitä, kun Wannabe Tours vastaanottaa tiedon.

Matkojen toteuttamiseen vaaditaan vähimmäismäärä matkustajia. Järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa matka tai rajoittaa bussin kokoa ja asiakasmäärää, jos matkavarauksia on vähäisesti (Yleiset valmismatkaehdot 11.1.). Jos matka ei toteudu, siitä ilmoitetaan matkan varanneille viimeistään 21 pv ennen matkan alkua.

Matkan peruuntuessa järjestäjän toimesta, asiakkaan maksut palautetaan täysimääräisinä.

Matkan sisältö ja hintaan sisältyvät palvelut

Matkan hintaan sisältyy Wannabe Toursin web-sivulla matkan kohdalla mainitut palvelut. Valmismatkoihin sovellettava marginaalivero sisältyy matkapaketin hintaan.

Matkanjärjestäjällä on oikeus tarvittaessa muuttaa aikatauluja ja reititystä ennen matkaa tai matkan aikana.

Passi ja viisumi

Matkustaja hankkii itse passin ja tarvittaessa viisumin sekä vastaa niiden kustannuksista. Matkanjärjestäjä ei vastaa vahingoista, jotka matkustajalle aiheutuu, mikäli hänen matkansa estyy puutteellisten matka-asiakirjojen vuoksi.

Matkavakuutus

Kaikkiin matkoihimme sovelletaan yleisten valmismatkaehtojen lisäksi Wannabe Toursin matkaehtoja. Tämän vuoksi suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, koska näiden matkaehtojen mukaan mm. viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta.

Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista. Tärkeää on myös tarkistaa, että vakuutuksessa on peruutusturvaosa.

Takaisinmaksun rajoitteet

Wannabe Tours ei vastaa kolmannen osapuolen sisältömuutoksista, esimerkiksi tapahtuman esiintyjäperuutuksista eikä tällainen voi olla matkan peruutuksen, hinnanalennuksen tai takaisinmaksun peruste. Mahdolliset reklamaatiot ja korvausvaatimukset kolmannen osapuolen sisältömuutoksista, kuljetuspalvelun myöhästymisistä tai matkan aikana tapahtuneista muista kuljetusyhtiöiden, hotellien tai muiden palveluiden epäkohdista osoitetaan suoraan kyseisille tuottajille.

Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättömistä tai osittain käytetyistä palveluista esimerkiksi laivamatkasta, majoituksesta tai tapahtumalipusta.

Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun, jos hän ei saavu sovittuun aikaan mennessä kokoontumispaikalle.

Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun peruuttamattomasta varauksesta.

Nimenmuutokset

Nimenmuutokset 28 pv ennen matkan alkua 30 eur / muutos, myöhemmin kuin 28 pv ennen matkan alkua 50 eur / muutos. Nimenmuutokset myöhemmin kuin 14 pv ennen matkan alkua mahdollisia tapauskohtaisesti ja sovitaan erikseen.

Mitä?

Mitä saadaan, kun bussilastillinen hyvän musiikin ja meiningin fiilistelijöitä matkaa festivaalireissulle ulkomaille tai ahtautuu bändin kanssa samaan bussiin ja käy ottamassa haltuun keikkamestat ja kuppilat esimerkiksi Baltiassa? Lue lisää!

 

© 2018 Wannabe Tours. Matkaehdot.